BENVOLGUTS/DES AL NOSTRE BLOG!!!!!



Som l'Anna, la Marta, la Marina i l'Eva, unes noies que estem estudiant el primer any de carrera de l'àmbit de ciències de l'educació.

Hem anomenat així el blog , ja que parlarem de moltes coses relacionades amb els dibuixos animats, els quals van formar part de tota la nostra infància, i que ara recordarem. També intentarem mostrar-vos quins són els que estan més enfocats per a una bona educació dels nens d'avui dia.


Esperem que gaudiu del nostre blog, i que expliquem coses que us siguin útils :)


diumenge, 2 de desembre del 2012

DORAEMON!!

Bona nit bloggers!!!

En aquesta nova entrada ens agradaria que féssiu memòria d’uns dibuixos, que almenys a nosaltres ens van marcar la infància: Els dibuixos manga i anime del Doraemon.

  


Per als que no recordeu, aquests dibuixos animats tractaven sobre un gat còsmic que ve del futur per a ajudar al Nobita, el qual és un nen que sempre està ficat en problemes. El Doraemon sempre l’ajudava a que les coses li fossin bé amb els seus aparells màgics que es treia de la seva butxaca màgica. Els aparells més famosos eren:

         El casquet volador: Era un objecte que posant-te’l al cap et permetia volar.



          La porta màgica: Era una porta que quan l’obries et traslladava al lloc que tu volguessis.





Esperem que us haguem fet memòria de la sèrie Doraemon amb aquesta petita entrada, i us deixem la famosa cançó de la sèrie per a que abans d'anar-vos a dormir recordeu la vostra infància.
Fins aviat J



2 comentaris:

  1. Dorameon són uns dibuixos animats mitics! Qui no ha volgut alguna dels seus aparells? Jo em quedo amb la porta màgica!

    ResponElimina
  2. DORAEMON!
    Fins i tot ara a la meva edat ho vec! I la meva mare també!!:)

    Tot i que he de dir que els meus dibuixos preferits són "FUSHIGI YUGI, el joc misteriòs." No són per nens petits, ja ho sé! Però m'encantaven i és una sèrie manga que recomano molt de veure ara de gran perquè té molts missatges interessants i profunds!

    Ara, si parlem de dibuixos per a nens petits... doncs la SAILOR MOON, o SARUKA, o EL DETECTIU CONNAN, o DOREMI, o JEANNE la lladre kamikaze! :D

    Salutacions!

    ResponElimina