BENVOLGUTS/DES AL NOSTRE BLOG!!!!!



Som l'Anna, la Marta, la Marina i l'Eva, unes noies que estem estudiant el primer any de carrera de l'àmbit de ciències de l'educació.

Hem anomenat així el blog , ja que parlarem de moltes coses relacionades amb els dibuixos animats, els quals van formar part de tota la nostra infància, i que ara recordarem. També intentarem mostrar-vos quins són els que estan més enfocats per a una bona educació dels nens d'avui dia.


Esperem que gaudiu del nostre blog, i que expliquem coses que us siguin útils :)


dilluns, 7 de gener del 2013

Aprèn anglès amb Dora la exploradora!


Amb els dibuixos animats “Dora la exploradora” els nens i nenes aprenen vocabulari en anglés alhora que es diverteixen.

La Dora és una nena de 7 anys a la que li agrada molt viatjar i passar aventures amb els seus amics. En els episodis podem veure com sempre està buscant alguna cosa que ha perdut o ajuda al seu amic Botas a aconseguir alguna missió, això sí, sempre amb l’ajuda dels televidents!

L'anglés és una eina molt important avui en dia i el millor que es pot fer és educar als fills des de molt petits amb l'anglés tant pot ser a l'escola, en academies o de manera divertida com en els dibuixos de la Dora la exploradora!

Així doncs, per tots aquells que sigueu pares aquí us deixem la nostra recomanació sobre la Dora i un episodi per a que en pogueu opinar i dir-nos la vostra opinió!!


2 comentaris:

  1. WOW! I LOVE YOUR WEB!

    hahahahaha:)

    En serio, la trobo molt interessant i aquesta entrada tambè!
    Enhorabona noies!

    Ens encanten els dibuixos animats i creiem que es una bona manera d'aprendre, i tant que si!

    Records!:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per seguir el nostre bloc.

      Creiem que els dibuixos animats han format part de les nostres vides, i encara ara en algun moment en mirem. Cada cop surten dibuixos més dinamics i que ens aporten més coneixements, per mitjà d'aquests, és una forma divertida d'aprendre.

      Si teniu alguna curiositat, sugeriment o dubre sobre els dubuixos animats, no dubteu en escriuren's.

      Fians aviat noies!!

      Elimina